De tankkaart voor meerdere stations en merken

Wat is de multinetwerk tankkaart?

Multimerken tankkaartDe multimerken tankkaart is een elektronische betaalkaart / betaalmiddel die toelaat om te tanken bij meerdere aanbieders van brandstof met één en dezelfde kaart. Je ontvangt na uw aanvraag bij één van de tankkaartverdelers een kaart met bijhorende pincode. Zo kan je veilig de kaart gebruiken in tal van tankstations. Je kan kiezen voor een Belgische multimerkenkaart of een Europese multimerkenkaart.

Vraag goed na bij welke merken je kan tanken bij aanschaf van de tankkaart en welke korting je per getankte liter brandstof je ontvangt. Om je altijd de laagst mogelijke prijs per liter te garanderen, wordt meestal automatisch de pompprijs toegepast indien deze lager zou zijn dan de officiële maximumprijs min de korting. De maximale korting wordt toegekend a.h.v. een maandelijks verbruik.

Bovendien blijf je ook geniet van spaaracties en loyaltyprogramma’s van de verschillende aanbieders. Vraag goed na van welke loyaltyprogramma’s je kan genieten en bij wie.

Met deze tankkaart kan je tanken bij Q8, Esso, Texaco, Gabriëls, Power, Shell, Avia, Octa+...

Offerte multimerken tankkaart

Voordelen multibrand tankkaart

  • tanken bij een groter netwerk t.o.v. de gewone tankkaart;
  • vereenvoudigde facturatie dankzij rapportagetools & alerts;
  • veilig tanken; ( bescherming tegen fraude en diefstal )
  • controle over brandstofkosten;
  • korting op tankbeurten;
  • bruikbaar in België en omliggende landen ( Europa );
  • online beheer kaarten;
  • uitgestelde betaling;
  • gratis gebruik van app
  • ...

De multimerken tankkaart voor je fleet en wagenpark

De tankkaart voor meerdere tankstations en merken is bruikbaar voor zelfstandigen, bedrijven en vrije beroepen. Bezit je een personenwagen op het bedrijf of ben je als zelfstandige verkoper veel op de baan, dan is deze tankkaart een goede oplossing. Heeft u een grote vloot vrachtwagens, bestelwagens of bent u een busbedrijf, dan is deze kaart interessant. Dien je een groot wagenpark te beheren en wens je de chauffeur(s) een grote vrijheid geven waar hij/zij kan tanken dan is de multimerkentankkaart een goede oplossing.

Kosten 

Vraag steeds goed na wat de kosten zijn voor het gebruik van de kaart. Zo kunnen er opstartkosten aangerekend worden bij nieuwe klanten, eventuele kosten per kaart, kosten per transactie enz... Vraag ook goed na of er een bankgarantie of voorschot vereist is vooraleer je de kaarten kan gebruiken. ( soms afhankelijk van de goedkeuring van de kredietverzekeraar )

Wij raden aan om eerst een offerte aan te vragen en zo de kosten in te schatten bij verschillende uitgevers van de multimerken tankpas.

Offerte multimerken tankkaart