Tankkaart voor België: de Belgische tankkaart

De tankkaart is perfect te gebruiken in België.

Een Belgische tankkaart is een kaart die gebruikt kan worden als betaalmiddel in elk tankstation binnen het Belgisch grondgebied. Bij zowel alle merkeigen tankstations binnen België als bij een uitgevers van multimerken tankkaarten. Zij zullen al jouw verrichtingen aanvaarden en registreren.

Voordelen 

Bovendien geniet je van dezelfde voordelen als bij het gebruik van een tankkaart voor de Benelux of de Europese tankkaart.

Tankkaart voor professionelen en particulieren 

De tankkaart is beschikbaar voor zowel particulieren als professionelen en bijna alle types vervoermiddelen kunnen gebruik maken van de kaart, denk maar aan personenwagen, bedrijfswagens, vrachtwagens, bussen, bestelwagens, openbaar vervoer maar ook voertuigen uit de hulpverlening en de medische sector zoals brandweerwagens, ziekenwagens...

Verdelers Belgische tankkaarten

Bij de keuze van een aanbieder van Belgische tankkaarten, dien je goed na te kijken welke brandstofmerken worden aangeboden en in welke tankstations in België ( netwerk ) je terecht kan om diesel of benzine te tanken. Uw tankkaart in België aanvragen kan bij verschillende tankkaartverdelers. Dit zowel bij lokale merken als bij internationale merken:

 • Q8-tankkaart voor België;
 • Shell-tankkaart voor België;
 • Esso-tankaart voor België;
 • TotalEnergies-tankkaart voor België;
 • Lukoil-tankkaart voor België;
 • BP-tankkaart voor België;
 • Avia-tankkaart voor België;
 • Octa+-tankkaart voor België;
 • Power tankkaart voor België;
 • DCB tankkaart voor België;
 • Maes tankkaart voor België;
 • ...

Betaalmiddel aan toltunnels

De tankkaart kan ook gebruikt worden als betaalmiddel aan Belgische toltunnels zoals de Liefkenshoektunnel bij Antwerpen.

Prijs tankkaart België

Bezit je een wagenpark of wens je een tankkaart voor één personenwagen of bestelwagen? Vergelijk steeds de bijhorende kosten en korting op diesel en korting op benzine. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Offerte tankkaarten vergelijken

Over Tankkaart.net

Q8, Esso, TotalEnergies, Texaco, Shell, Lukoil, Avia, BP, Makro, Bruno, Power, Octa+, DCB, Dats24, MAES, Gabriëls, Van Reeth, G&V, Aral... allen geven ze tankkaarten uit. Een kaart om te tanken als particulier, onderneming, KMO, zelfstandige, bedrijf, vrij beroep of als beheerder van een fleet / leasingmaatschappij? Vergelijk tankkaarten voor personenwagens, vrachtwagens, bestelwagens, bedrijfswagens... Ontdek de beste gratis tankkaart met tal van voordelen zoals korting op tankbeurten, gratis punten, cadeau's enz... Vergelijk hier brandstofkaarten bij verschillende aanbieders.

Top 5 gezocht

 1. Multimerken tankkaart
 2. Tankkaarten vergelijken
 3. Tankkaart voor zelfstandigen
 4. Tankkaart voor bedrijven
 5. Tankkaart voor België
 6. Prijs tankkaart

Prijs tankkaarten vergelijken 

Interesse in een nieuwe tankkaart? Vraag een gratis offerte aan en vergelijk verschillende aanbieders van alle soorten tankkaarten.

Start hier uw offerte aanvraag

webdesign w247.be