Merkeigen tankkaart

Wat is een merkeigen tankkaart?

Een merkeigen tankkaart is een brandstofkaart die uitgegeven wordt door één aanbieder van brandstoffen in België en Europa. Met deze kaart kan je enkel tanken in het netwerk van tankstations van deze aanbieder. Het is niet mogelijk om te tanken in andere tankstations met dezelfde tankkaart.

Het kan zijn dat deze tankkaart voldoet, aangezien het netwerk van de aanbieder in België en buitenland groot genoeg is voor jou. Tank je enkel in België en steeds in hetzelfde tankstation, dan is de merkeigen tankkaart zeker een goede oplossing.

Wens je onbeperkt te tanken in alle tankstations, dan kies je beter voor een multimerken tankkaart. Meer en meer aanbieders van tankkaarten werken samen met andere leveranciers, zo vergroten ze het netwerk voor hun klanten.

Offerte tankkaarten vergelijken

Over Tankkaart.net

Q8, Esso, TotalEnergies, Texaco, Shell, Lukoil, Avia, BP, Makro, Bruno, Power, Octa+, DCB, Dats24, MAES, Gabriëls, Van Reeth, G&V, Aral... allen geven ze tankkaarten uit. Een kaart om te tanken als particulier, onderneming, KMO, zelfstandige, bedrijf, vrij beroep of als beheerder van een fleet / leasingmaatschappij? Vergelijk tankkaarten voor personenwagens, vrachtwagens, bestelwagens, bedrijfswagens... Ontdek de beste gratis tankkaart met tal van voordelen zoals korting op tankbeurten, gratis punten, cadeau's enz... Vergelijk hier brandstofkaarten bij verschillende aanbieders.

Top 5 gezocht

  1. Multimerken tankkaart
  2. Tankkaarten vergelijken
  3. Tankkaart voor zelfstandigen
  4. Tankkaart voor bedrijven
  5. Tankkaart voor België
  6. Prijs tankkaart

Prijs tankkaarten vergelijken 

Interesse in een nieuwe tankkaart? Vraag een gratis offerte aan en vergelijk verschillende aanbieders van alle soorten tankkaarten.

Start hier uw offerte aanvraag

webdesign w247.be