Fleet tankkaarten

Met de Fleet tankkaart kan je tanken bij verschillende merken.

De fleet tankkaart is geschikt voor alle Belgische bedrijven die een factuur met BTW nodig hebben en gebruik wensen te maken van een uitgebreid netwerk van tankstations.

Het nadeel van dergelijke kaarten is dat je meestal geen extra korting krijgt op de officiële brandstofprijs. Meestal werken ze met een vast verminderde prijs. Het grote voordeel van de fleet brandstofkaart is dat je terecht kan in een zeer groot netwerk van benzinestations. Geen zorgen indien je met de bedrijfswagen of vrachtwagen wenst te tanken. Organiseer je internationaal vervoer, dan is de fleetkaart voor Europa zeker een aanrader.

Deze kaart is geschikt voor bedrijven met een groot wagenpark of een groot vrachtwagenpark. Als fleetmanager is het mogelijk om alle tank- en aankoopverrichtingen te volgen en zo het verbruik en de totaalkost in de gaten te houden. Alle verrichtingen worden netjes op een maandelijkse factuur geplaatst. Het is mogelijk om per chauffeur te analyseren wat zijn/haar aankopen zijn.

Offerte tankkaarten vergelijken

Over Tankkaart.net

Q8, Esso, TotalEnergies, Texaco, Shell, Lukoil, Avia, BP, Makro, Bruno, Power, Octa+, DCB, Dats24, MAES, Gabriëls, Van Reeth, G&V, Aral... allen geven ze tankkaarten uit. Een kaart om te tanken als particulier, onderneming, KMO, zelfstandige, bedrijf, vrij beroep of als beheerder van een fleet / leasingmaatschappij? Vergelijk tankkaarten voor personenwagens, vrachtwagens, bestelwagens, bedrijfswagens... Ontdek de beste gratis tankkaart met tal van voordelen zoals korting op tankbeurten, gratis punten, cadeau's enz... Vergelijk hier brandstofkaarten bij verschillende aanbieders.

Top 5 gezocht

  1. Multimerken tankkaart
  2. Tankkaarten vergelijken
  3. Tankkaart voor zelfstandigen
  4. Tankkaart voor bedrijven
  5. Tankkaart voor België
  6. Prijs tankkaart

Prijs tankkaarten vergelijken 

Interesse in een nieuwe tankkaart? Vraag een gratis offerte aan en vergelijk verschillende aanbieders van alle soorten tankkaarten.

Start hier uw offerte aanvraag

webdesign w247.be