Welke soorten & types tankkaarten bestaan er

Tanken bij 1 stankstation of meerdere?

Afhankelijk van je tankgedrag kan je de beste tankkaart kiezen dewelke het beste bij jou past. Wens je steeds te tanken in een lokaal tankstation & hetzelfde merk of verkies je liever de mogelijkheid om te tanken bij verschillende merken? Of wens je een tankkaart te gebruiken / schenken met krediet?

Nationaal of internationaal tanken

De meeste brandstofkaarten zijn geschikt om diesel of benzine te tanken aan de pomp. Zowel personenwagens & vrachtwagens kunnen gebruik maken van de kaart. Zij hebben de mogelijkheid om overal te tanken, in zowel Belgische tankstations als Europese tankstations.

Tanken voor hybride wagens

Er bestaan tankkaarten die geschikt zijn om zowel brandstof te tanken als elektrisch te laden. Dergelijke kaarten zijn tankkaarten voor hybride wagens of hybride tankkaarten. Ze worden ook wel laadkaart als laadpas genoemd. Klik hier voor meer info: laadpas vergelijken

Offerte tankkaarten vergelijken

Over Tankkaart.net

Q8, Esso, TotalEnergies, Texaco, Shell, Lukoil, Avia, BP, Makro, Bruno, Power, Octa+, DCB, Dats24, MAES, Gabriëls, Van Reeth, G&V, Aral... allen geven ze tankkaarten uit. Een kaart om te tanken als particulier, onderneming, KMO, zelfstandige, bedrijf, vrij beroep of als beheerder van een fleet / leasingmaatschappij? Vergelijk tankkaarten voor personenwagens, vrachtwagens, bestelwagens, bedrijfswagens... Ontdek de beste gratis tankkaart met tal van voordelen zoals korting op tankbeurten, gratis punten, cadeau's enz... Vergelijk hier brandstofkaarten bij verschillende aanbieders.

Top 5 gezocht

  1. Multimerken tankkaart
  2. Tankkaarten vergelijken
  3. Tankkaart voor zelfstandigen
  4. Tankkaart voor bedrijven
  5. Tankkaart voor België
  6. Prijs tankkaart

Prijs tankkaarten vergelijken 

Interesse in een nieuwe tankkaart? Vraag een gratis offerte aan en vergelijk verschillende aanbieders van alle soorten tankkaarten.

Start hier uw offerte aanvraag

webdesign w247.be