Prepaid tankkaart

Wat is de prepaid tankkaart of de prepaid gift card en waarin verschilt deze met de gewone tankkaart?

De prepaid tankkaart is een tankkaart waarop op voorhand krediet wordt gestort. Prepaid tankkaarten zijn ideaal om te schenken als cadeau tankkaart of cadeaubon voor uw klanten of personeelsleden. Bovendien is de prepaid benzinekaart ook fiscaal aftrekbaar omdat deze als een relatiegeschenk aanzien wordt.

Er kunnen extra brandstof kortingen voorzien worden bij de aankoop van grote volumes brandstof en/of bij de aankoop van meedere prepaid tankpassen.

Waarom een prepaid tankkaart aanschaffen

 • bruikbaar in tal van tankstations; ( België, Benelux, Benelux + Frankrijk, Europa )
 • bruikbaar voor alle type voertuigen; ( personenwagen, bestelwagen, vrachtwagen... )
 • bruikbaar als prepaid tankkaart voor professionelen als voor particulieren;
 • maximumbedrag op voorhand te bepalen;
 • bruikbaar op buitenterminals als binnen in shops en winkels;
 • makkelijke betaalmethode ( geen cash geld nodig );
 • fiscaal aftrekbaar;
 • soms bruikbaar zonder PIN code of handtekening;
 • ...

Prepaid brandstofkaarten zijn verkrijgbaar in verschillende bedragen en kunnen online besteld worden per aankoopschijf van €25, €50, €100... enz.

Let op! Kijk goed na hoe lang deze kaarten geldig zijn. De meeste kaarten zijn slechts 1 jaar geldig.

Er zijn soms ook extra kosten aan deze kaarten verbonden. Denk maar aan een kleine kost per transactie om de kaart te gebruiken.

Dergelijk kaarten kunnen ook gebruikt worden om auto-gerelateerde zaken aan te kopen, denk maar aan aankopen in de shops van bijvoorbeeld tankstations.

Ten slotte waarschuwen we bij verlies van een prepaid tankkaart dat er meestal geen gebruik kan gemaakt worden van een helpdesk om de kaart te blokkeren aangezien deze niet op naam staat. Dit is niet overal het geval, vergelijk goed verschillende aanbieders en vraag goed na wat er gebeurt bij verlies van een prepaid tankkaart.

Prepaid kaarten vergelijken doe je het best door een vrijblijvende offerte aan te vragen via onze website.

Offerte tankkaarten vergelijken

Over Tankkaart.net

Q8, Esso, TotalEnergies, Texaco, Shell, Lukoil, Avia, BP, Makro, Bruno, Power, Octa+, DCB, Dats24, MAES, Gabriëls, Van Reeth, G&V, Aral... allen geven ze tankkaarten uit. Een kaart om te tanken als particulier, onderneming, KMO, zelfstandige, bedrijf, vrij beroep of als beheerder van een fleet / leasingmaatschappij? Vergelijk tankkaarten voor personenwagens, vrachtwagens, bestelwagens, bedrijfswagens... Ontdek de beste gratis tankkaart met tal van voordelen zoals korting op tankbeurten, gratis punten, cadeau's enz... Vergelijk hier brandstofkaarten bij verschillende aanbieders.

Top 5 gezocht

 1. Multimerken tankkaart
 2. Tankkaarten vergelijken
 3. Tankkaart voor zelfstandigen
 4. Tankkaart voor bedrijven
 5. Tankkaart voor België
 6. Prijs tankkaart

Prijs tankkaarten vergelijken 

Interesse in een nieuwe tankkaart? Vraag een gratis offerte aan en vergelijk verschillende aanbieders van alle soorten tankkaarten.

Start hier uw offerte aanvraag

webdesign w247.be