Tankkaart voor zelfstandige & zelfstandigen in bijberoep

Ook zelfstandigen, zelfstandigen in bijberoep, een éénmanszaak, een BVBA, een kleine vennootschap, vof... kunnen gebruik maken van het voordeel van een tankkaart.

Soort tankkaart 

Gebruik je de wagen als vervoermiddel om klanten te bezoeken, heb je als zelfstandige een bedrijfswagen en rijdt je jaarlijks veel kilometers, dan is een tankkaart een goede keuze. Je kan kiezen tussen tankkaarten van merkeigen tankstations of kiezen voor een tankkaart voor meerdere stations en merken. Dat laatste biedt het voordeel dat je kan tanken in een zeer groot netwerk. Vraag jezelf af of dit echt nodig is. Sta je maar af en toe aan de pomp, dan kies je het best het goedkoopste tankstation in jouw buurt. Je kan de brandstofprijzen online vergelijken bij verschillende tankstations.

Tank je veel in België en het buitenland, kijk dan goed na of je de tankkaart kan gebruiken in België, Benelux of Europa. Grote brandstofmerken hebben meestal een groot netwerk tankstations. Toch dien je goed uit te kijken wat je uiteindelijk betaalt per liter aan pomp. Ben je niet uit op extra korting per liter dan kan je kiezen voor een groot netwerk met verschillende aanbieders.

Uitgestelde betaling

Het voordeel is ook dat je recht hebt op uitgestelde betaling. D.w.z. dat je de tankbeurten aan de benzinepomp maar laten dient te betalen. Meestal kan je zelf kiezen wanneer je de factuur wenst te betalen. Er dient wel meestal een bankgarantie of domiciliëring aangetoond worden.

Brandstofprijzen vergelijken & korting

Belangrijk is de prijs per liter vergelijken maar ook eventuele kortingen op de officiële brandstofprijs, ook al zakt deze onder de contractuele prijs. Zeker bij afname van grote volumes kan dit op termijn duizenden euro's besparen.

Wie biedt tankkaarten aan voor zelfstandige ondernemers

 • Q8-tankkaart voor zelfstandigen;
 • Texaco-tankkaart voor zelfstandigen;
 • Shell-tankkaart voor zelfstandigen;
 • Esso-tankaart voor zelfstandigen;
 • TotalEnergies-tankkaart voor zelfstandigen;
 • Lukoil-tankkaart voor zelfstandigen;
 • BP-tankkaart voor zelfstandigen;
 • Avia-tankkaart voor zelfstandigen;
 • Octa+-tankkaart voor  zelfstandigen;
 • Power tankkaart voor zelfstandigen;
 • DCB tankkaart voor zelfstandigen;
 • Dats24 tankkaart voor zelfstandigen;
 • Maes tankkaart voor zelfstandigen;
 • ...

De tankkaart voor zelfstandigen aanvragen

Overweeg je een tankkaart aan te schaffen, vergelijk dan eerst alle voorwaarden, kosten en eventuele korting per getankte liter benzine of diesel. Het best kan je brandstofkaarten vergelijken door een vrijblijvende offerte aan te vragen bij verschillende merken.

Offerte tankkaart voor zelfstandigen

Over Tankkaart.net

Q8, Esso, TotalEnergies, Texaco, Shell, Lukoil, Avia, BP, Makro, Bruno, Power, Octa+, DCB, Dats24, MAES, Gabriëls, Van Reeth, G&V, Aral... allen geven ze tankkaarten uit. Een kaart om te tanken als particulier, onderneming, KMO, zelfstandige, bedrijf, vrij beroep of als beheerder van een fleet / leasingmaatschappij? Vergelijk tankkaarten voor personenwagens, vrachtwagens, bestelwagens, bedrijfswagens... Ontdek de beste gratis tankkaart met tal van voordelen zoals korting op tankbeurten, gratis punten, cadeau's enz... Vergelijk hier brandstofkaarten bij verschillende aanbieders.

Top 5 gezocht

 1. Multimerken tankkaart
 2. Tankkaarten vergelijken
 3. Tankkaart voor zelfstandigen
 4. Tankkaart voor bedrijven
 5. Tankkaart voor België
 6. Prijs tankkaart

Prijs tankkaarten vergelijken 

Interesse in een nieuwe tankkaart? Vraag een gratis offerte aan en vergelijk verschillende aanbieders van alle soorten tankkaarten.

Start hier uw offerte aanvraag

webdesign w247.be