Tankkaart voor particulieren

Gebruikt je veel een dieselwagen of een benzinewagen? Je bent particulier en wenst een tankkaart?

Het is mogelijk om als particulier een tankkaart aan te vragen bij verschillende merkgebonden of multimerken tankkaart uitgevers. Toch is de keuze veel minder groot dan dit voor professionele tankkaarten het geval is. Het wordt dus goed uitkijken of je een aanvraag kan doen of niet.

Tankkaart voor België of Europa 

Als particulier kan je zowel tankkaarten voor België als voor Europa aanvragen. Vraag je een Europese tankkaart aan, dan kan je ook de tankkaart buiten België gebruiken zoals in Frankrijk, Nederland, Luxemburg, Italië, Spanje, Portugal, Duitsland, Zwitserland, Tsjechië, Oostenrijk, Slowakije...

Kijk goed na in welke landen de aanbieder tankstations voor handen heeft en met welke partners hij eventueel werkt. Veel tankkaart aanbieders werken samen met andere merken om het aanbod in België en buitenland te vergroten.

Personenwagens & bestelwagens 

Net zoals de tankkaart voor bedrijven, kan je als particulier terecht in één van de vele tankstations met jouw personenwagen ( benzinewagens, dieselwagens ) of bestelwagen en ontvang je periodiek ( 2-wekelijks / maandelijks ) een overzicht van jouw tankbeurten.

Mandaat 

Vraag goed na of het al dan niet verplicht is om een "Mandaat SEPA Europese domiciliëring" voor een tankkaart in te dienen, niet bij alle aanbieder is dit verplicht. Aangezien tanken met een tankkaart een soort van "uitgestelde betaling" is, is het "Mandaat SEPA Europese domiciliëring" meetstal verplicht.

Tankkaart aanvragen 

Een tankkaart voor particulieren aanvragen kan je telefonisch regelen of je kan jouw gegevens nalaten via het aansluitformulier op de desbetreffende website. Wij raden wel steeds aan om steeds tankkaart offertes te vergelijken bij verschillende aanbieders van tankkaarten voor particulieren.

Extra korting & tankkaart prijs / kosten

Dankzij de tankkaart kan je meestal genieten van extra korting bij elke tankbeurt. Zelfs wanneer de korting aan de pomp groter is dan de contractuele korting, zal de pompprijs meestal automatisch toegepast worden. Kijk ook na of je kan genieten van een spaarplan, puntensysteem of loyaliteitsprogramma. Af en toe iets extra's krijgen is leuk.

Ten slotte dien je ook de tankkaart kosten in de gaten te houden. Er kunnen extra kosten verbonden zijn bij het gebruik van een particuliere brandstofkaart. Vergelijk de kosten met de extra korting die je kan genieten en overweeg of de tankkaart überhaupt interessant is of niet.

Waarop dien je te letten

De belangrijkste aandachtspunten voor een aanvraag zijn:

 • grootte van het netwerk; ( eigen stations / partnerstations )
 • wat is de officiële contractuele korting na elke tankbeurt;
 • wat zijn de éénmalige en periodiek kosten;
 • geniet je van een loyaliteitsprogramma of niet;
 • kies een tankstation dan je regelmatig passeert; ( woon-werkverkeer )
 • is de brandstofprijs per liter wel de goedkoopste in de buurt?

Aanbieders particuliere tankkaarten

Wie biedt tankkaarten voor particulieren aan in België?

 • Dats24 tankkaart voor particulieren
 • Octa+ tankkaart voor particulieren
 • VAB tankkaart voor particulieren
 • Avia tankkaart voor particulieren
 • Power+ tankkaart voor particulieren
 • ...

Via de website Carbu.com is het mogelijk om de branstofprijzen te vergelijken. Vervolgens kan je bij de goedkoopste aanbieder een tankkaart aanvragen. 

Offerte tankkaart voor particulieren

Over Tankkaart.net

Q8, Esso, TotalEnergies, Texaco, Shell, Lukoil, Avia, BP, Makro, Bruno, Power, Octa+, DCB, Dats24, MAES, Gabriëls, Van Reeth, G&V, Aral... allen geven ze tankkaarten uit. Een kaart om te tanken als particulier, onderneming, KMO, zelfstandige, bedrijf, vrij beroep of als beheerder van een fleet / leasingmaatschappij? Vergelijk tankkaarten voor personenwagens, vrachtwagens, bestelwagens, bedrijfswagens... Ontdek de beste gratis tankkaart met tal van voordelen zoals korting op tankbeurten, gratis punten, cadeau's enz... Vergelijk hier brandstofkaarten bij verschillende aanbieders.

Top 5 gezocht

 1. Multimerken tankkaart
 2. Tankkaarten vergelijken
 3. Tankkaart voor zelfstandigen
 4. Tankkaart voor bedrijven
 5. Tankkaart voor België
 6. Prijs tankkaart

Prijs tankkaarten vergelijken 

Interesse in een nieuwe tankkaart? Vraag een gratis offerte aan en vergelijk verschillende aanbieders van alle soorten tankkaarten.

Start hier uw offerte aanvraag

webdesign w247.be