Tankkaart voor KMO & grote bedrijven

Tankkaarten voor bedrijven zijn de meest uitgegeven brandstofkaarten.

Als bedrijf is het mogelijk om een tankkaarten aan te schaffen voor uw personeel zeker als deze de wagen, vrachtwagen, bus of bestelwagen veel gebruiken om beroepsactiviteiten uit te voeren. Kleine en grote vennootschappen zoals een klein of grote, KMO, NV, BVBA, Internationaal bedrijf... hebben baat bij het gebruik van de kaart.

Wagenpark of eigen bedrijfswagen

Bent u beheerder van een groot wagenpark of ben je fleetmanager van vrachtwagens dan wordt het beheer van de brandstofkosten veel gemakkelijker gemaakt dankzij de brandstofkaart voor bedrijven. Alle transacties van dieselwagens en benzinewagens, vrachtwagens en andere voertuigen worden geregistreerd. Je kan kiezen om personeelsleden diesel, benzine of een combinatie te laten tanken. 

Vergelijk meest voordelige tankkaarten

Merkeigen tankkaart of multimerkenkaart

De fuelcard voor bedrijfswagens en fuelcard voor vrachtwagens kan aangevraagd worden bij verschillende aanbieders van merkeigen tankkaarten en uitgevers van mutlimerken fuelcards. Je kan ook kiezen voor de fleet fuelcard.

Meerdere kaarten aanvragen

Als bedrijf is het mogelijk om verschillende kaarten aan te vragen voor alle chauffeurs binnen uw wagenpark / vrachtwagenpark. Meestal worden extra voordelen gegeven aan grote verbruikers. Vraag goed na vanaf welke volumes je goedkoper kan tanken.

Fiscaal voordeel

Bovendien is de brandstofkaart voor ondernemingen fiscaal aftrekbaar. Je dient wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Je kan personeel een tankkaart voor beroepsdoeleinden mét of zonder een eigen bedrijfswagen. De prepaid tankkaart kan ook gegeven worden als relatiegeschenk aan bestaande en potentiële klanten en relaties.

Wie biedt tankkaarten aan voor bedrijven

 • Q8-tankkaart voor bedrijven;
 • Texaco-tankkaart voor bedrijven;
 • Shell-tankkaart voor bedrijven;
 • Esso-tankaart voor bedrijven;
 • TotalEnergies-tankkaart voor bedrijven;
 • Lukoil-tankkaart voor bedrijven;
 • BP-tankkaart voor bedrijven;
 • Avia-tankkaart voor bedrijven;
 • Octa+-tankkaart voor bedrijven;
 • Power tankkaart voor bedrijven;
 • DCB tankkaart voor bedrijven;
 • Maes tankkaart voor bedrijven;
 • ...

 Welk voordeel biedt de kaart

De benzinekaart voor ondernemingen biedt tal van voordelen, denk maar hoe makkelijk het wordt om alle tankbeurten in pompstations in kaart te brengen. Je kan als beheerder van de kaarten per individu bekijken welke brandstof, hoeveel brandstof en wat de totaalprijs per maand is. Bovendien ontvang je maandelijks of twee-wekelijks een factuur van de transacties, die spaart tijd en geld uit op de boekhouding.

Prijs en kosten

Meestal is de brandstof kaart gratis aan te vragen bij één van de verschillende aanbieders. Toch kan het zijn dat er extra kosten worden aangerekend. Bovendien kan je bij afname van grote volumes diesel en benzine extra korting krijgen per liter. Vergelijk daarom goed het aanbod en de voorwaarden die gelden voor het gebruik van de tankkaart. Vraag steeds een vrijblijvende offerte aan. De juiste keuze kan je tot duizenden euro's brandstof besparen.

Offerte tankkaart voor bedrijven

Over Tankkaart.net

Q8, Esso, TotalEnergies, Texaco, Shell, Lukoil, Avia, BP, Makro, Bruno, Power, Octa+, DCB, Dats24, MAES, Gabriëls, Van Reeth, G&V, Aral... allen geven ze tankkaarten uit. Een kaart om te tanken als particulier, onderneming, KMO, zelfstandige, bedrijf, vrij beroep of als beheerder van een fleet / leasingmaatschappij? Vergelijk tankkaarten voor personenwagens, vrachtwagens, bestelwagens, bedrijfswagens... Ontdek de beste gratis tankkaart met tal van voordelen zoals korting op tankbeurten, gratis punten, cadeau's enz... Vergelijk hier brandstofkaarten bij verschillende aanbieders.

Top 5 gezocht

 1. Multimerken tankkaart
 2. Tankkaarten vergelijken
 3. Tankkaart voor zelfstandigen
 4. Tankkaart voor bedrijven
 5. Tankkaart voor België
 6. Prijs tankkaart

Prijs tankkaarten vergelijken 

Interesse in een nieuwe tankkaart? Vraag een gratis offerte aan en vergelijk verschillende aanbieders van alle soorten tankkaarten.

Start hier uw offerte aanvraag

webdesign w247.be