Tankkaart voor vrachtwagens

Voor de chauffeur van een truck is het gebruik van een tankkaart makkelijk. Geen gedoe meer met tankbonnen & tickets bij aankopen in winkels.

Voordeel tankkaart voor vrachtvervoer

Dankzij de tankkaart blijf je overzicht hebben van alle tankbeurten van jezelf en van jouw personeelsleden en chauffeurs. Het gedoe met tankbonnen af te printen en binnen te brengen is definitief gedaan. De truck fuelcard houdt alle transacties aan de benzinepomp bij, ook bij eventuele aankopen in truckshop bij tankstations.

Je kan zelf gebruik maken van extra diensten zoals betalen voor betaalparkings voor vrachtwagens, gebruik van de truckcarwash, de aankoop van vrachtwagen-gerelateerde producten zoals smeermiddelen, onderhoudsproducten, aankopen van etenswaren enz... als beheerder van een fleet trucks / fleetmanager heb je alles onder controle.

Internationaal gebruik & tol

De dieselkaart is bruikbaar in nationale en internationale tankstations langsheen autostrades en lokale brandstofhandelaars. Gebruik de Europese tankkaart voor vrachtwagens in België, Frankrijk, Nederland, Luxemburg, Italië, Spanje, Portugal, Duitsland, Zwitserland, Tsjechië, Oostenrijk, Slowakije... Bovendien kan je de tankpas gebruiken voor het betalen van tol voor wegenvignetten tolwegen, bruggen en tunnels.

Klik hier en ontdek alle voordelen.

Extra korting

Vergelijk goed het aanbod van verschillende aanbieders! Je kan genieten van goedkope diesel door via de tankkaart een extra korting te krijgen aan de pomp. Vergelijk ook goed alle kosten die soms aangerekend worden. Krijg je een gratis tankkaart voor vrachtwagens of dien je te betalen voor de brandstofkaart. Met tankkaarten vergelijken die je extra voordeel.

Nationaal en internationaal vrachtvervoer

Er zijn tankpassen voor camions beschikbaar voor gebruik in België, Benelux en Europa. Vergelijk goed het netwerk aan stations.

Wie biedt tankkaarten aan voor vrachtwagens en zwaar vervoer

 • DKV tankkaart voor vrachtwagens;
 • UTA tankkaart voor vrachtwagens;
 • EuroShell tankkaart voor vrachtwagens;
 • Routex tankkaart voor vrachtwagens;
 • Eurotrafic tankkaart voor vrachtwagens;
 • TotalEnergies National Fleet tankkaart voor vrachtwagens;

Bruikbaar voor tal van merken

Voor tal van vrachtwagenmerken kan een tankkaart aangevraagd worden zoals: DAF, Mercedes-Benz, Volvo, Renault, Scania, MAN, Iveco...

Prijs vergelijken? Offerte aanvragen

Wij raden aan om een goede vergelijking te maken van de verschillende fuel cards voor vrachtwagens. Via onze website kan je een offerte aanvragen bij verschillende aanbieders van tankkaarten.

Offerte tankkaart voor vrachtwagens

Over Tankkaart.net

Q8, Esso, TotalEnergies, Texaco, Shell, Lukoil, Avia, BP, Makro, Bruno, Power, Octa+, DCB, Dats24, MAES, Gabriëls, Van Reeth, G&V, Aral... allen geven ze tankkaarten uit. Een kaart om te tanken als particulier, onderneming, KMO, zelfstandige, bedrijf, vrij beroep of als beheerder van een fleet / leasingmaatschappij? Vergelijk tankkaarten voor personenwagens, vrachtwagens, bestelwagens, bedrijfswagens... Ontdek de beste gratis tankkaart met tal van voordelen zoals korting op tankbeurten, gratis punten, cadeau's enz... Vergelijk hier brandstofkaarten bij verschillende aanbieders.

Top 5 gezocht

 1. Multimerken tankkaart
 2. Tankkaarten vergelijken
 3. Tankkaart voor zelfstandigen
 4. Tankkaart voor bedrijven
 5. Tankkaart voor België
 6. Prijs tankkaart

Prijs tankkaarten vergelijken 

Interesse in een nieuwe tankkaart? Vraag een gratis offerte aan en vergelijk verschillende aanbieders van alle soorten tankkaarten.

Start hier uw offerte aanvraag

webdesign w247.be