Makro tankkaart vergelijken

Prijs Makro Fuel Card

Bent je professioneel verbruiker, dan is de Makro tankkaart een goede oplossing voor de zelfstandige, KMO of NN. Dankzij deze zakelijke kaart is het mogelijk om diesel, benzine en LPG te tanken in meer dan 1.300 tankstations in België, Benelux en Europa. Je kan tanken in de tankstations, gelegen bij de Makro winkels maar ook in andere tankstations in Europa.

Specificaties

 • Type kaarten: Makro Fuel Card
 • Doelgroep: Professionelen, Bedrijven, Zelfstandigen...
 • Merkeigen stations: Ja
 • Gebruiksduur kaart: 5 jaar
 • Brandstoffen: Diesel, Benzine, LPG
 • Type voertuigen: personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens, bussen...
 • Kosten: op aanvraag via offerte
 • Extra korting op officiële brandstofprijs: op aanvraag via offerte

Macro tankkaart aanvragen

De Makro tankkaart aanvragen, vraag dan een offerte aan bij verschillende aanbieders van tankkaarten die het mogelijk maken om te tanken in één van de Makro tankstations. Ontdek of je een gratis Makro tankkaart kan aanvragen of er kosten aan verbonden zijn. Prijs Makro tankkaart weten? Vraag nu een offerte aan.

Offerte tankkaart

Over Tankkaart.net

Q8, Esso, TotalEnergies, Texaco, Shell, Lukoil, Avia, BP, Makro, Bruno, Power, Octa+, DCB, Dats24, MAES, Gabriëls, Van Reeth, G&V, Aral... allen geven ze tankkaarten uit. Een kaart om te tanken als particulier, onderneming, KMO, zelfstandige, bedrijf, vrij beroep of als beheerder van een fleet / leasingmaatschappij? Vergelijk tankkaarten voor personenwagens, vrachtwagens, bestelwagens, bedrijfswagens... Ontdek de beste gratis tankkaart met tal van voordelen zoals korting op tankbeurten, gratis punten, cadeau's enz... Vergelijk hier brandstofkaarten bij verschillende aanbieders.

Top 5 gezocht

 1. Multimerken tankkaart
 2. Tankkaarten vergelijken
 3. Tankkaart voor zelfstandigen
 4. Tankkaart voor bedrijven
 5. Tankkaart voor België
 6. Prijs tankkaart

Prijs tankkaarten vergelijken 

Interesse in een nieuwe tankkaart? Vraag een gratis offerte aan en vergelijk verschillende aanbieders van alle soorten tankkaarten.

Start hier uw offerte aanvraag

webdesign w247.be