Wat is een tankkaart

Wat is een tankkaart eigenlijk en waarvoor wordt ze gebruikt?

De elektronische tankkaart 

Een tankkaart, ook wel een brandstofkaart genoemd, is een elektronische "betaalkaart" die wordt uitgegeven door een aanbieder van brandstoffen of door een organisatie die meerdere merken groepeert. De tankpas wordt volledig gepersonaliseerd en maakt het mogelijk om te tanken in een tankstation zonder dat je geld dient te gebruiken. De kaart werkt met achtergestelde betaling.

Tal van voordelen

Alle tankbeurten worden geregistreerd, wat een aantal voordelen biedt t.o.v. tanken zonder tankkaart. Je kan de tankkaart gebruiken in een betaalterminal aan de kassa of aan de pomp zelf. Tankkaarten zijn bruikbaar in België, Benelux, Benelux + Frankrijk of kunnen gebruikt worden als Europese tankkaart.

De tankkaart wordt ook wel de benzinekaart of dieselkaart genoemd, naargelang welke brandstof benodigd is. Uiteraard kan je ook vragen om meerdere soorten brandstoffen te kunnen tanken.

Voor professionelen en particulieren

De tankkaart wordt uitgegeven als de tankkaart voor particulieren en de tankkaart voor professionelen. Zelfstandigen en mensen die een vrij beroep uitvoeren, dienen zelf een tankkaart aan te vragen. Ben je werknemer voor een bedrijf, dan wordt de kaart aangevraagd door de verantwoordelijke van het bedrijf. Deze beheerd dan de volledige fleet en tankpassen van alle personen die een tankpas bezitten.

Offerte tankkaarten vergelijken

Over Tankkaart.net

Q8, Esso, TotalEnergies, Texaco, Shell, Lukoil, Avia, BP, Makro, Bruno, Power, Octa+, DCB, Dats24, MAES, Gabriëls, Van Reeth, G&V, Aral... allen geven ze tankkaarten uit. Een kaart om te tanken als particulier, onderneming, KMO, zelfstandige, bedrijf, vrij beroep of als beheerder van een fleet / leasingmaatschappij? Vergelijk tankkaarten voor personenwagens, vrachtwagens, bestelwagens, bedrijfswagens... Ontdek de beste gratis tankkaart met tal van voordelen zoals korting op tankbeurten, gratis punten, cadeau's enz... Vergelijk hier brandstofkaarten bij verschillende aanbieders.

Top 5 gezocht

  1. Multimerken tankkaart
  2. Tankkaarten vergelijken
  3. Tankkaart voor zelfstandigen
  4. Tankkaart voor bedrijven
  5. Tankkaart voor België
  6. Prijs tankkaart

Prijs tankkaarten vergelijken 

Interesse in een nieuwe tankkaart? Vraag een gratis offerte aan en vergelijk verschillende aanbieders van alle soorten tankkaarten.

Start hier uw offerte aanvraag

webdesign w247.be